Translate

laupäev, 21. märts 2015

Toorjuustutort võibiskviidist

Võibiskviit:

  • muna - 4
  • suhkur - 0,140
  • vaniljesuhkur - 1 tl
  • nisujahu - 0,130
  • või - 0,050
Täidis:

  • toorjuust - 0,400
  • rõõskkoor 35% - 0,400
  • suhkur - 0,150
  • vaniljesuhkrut
  • marju

  1. Vahusta munad suhkruga tugevaks vahuks, lisa sõelutud jahu ja sulatatud, jahutatud või. Vala tainas võiga määritud 20 läbimõõduga koogivormi ja küpseta 180 kraadi juures 25 minutit. Küpsusastet katsu puutikuga. Kui tikk jääb puhtaks, on biskviit valmis. Pärast ahjust välja võtmist, pane biskviit restile jahtuma, seejärel lõika sakilise leivanoaga neljaks kihiks.
  2. Vahusta toorjuust ja koor suhkrutega tugevaks vahuks. Määri kreem biskviitkihtide vahele, ning lisa ohtralt erinevaid marju. Ülejäänud kreemiga kaunista tort pealt ja külgedelt. Retsept: Eneli Kohjus(Valga). Raamatust "Tordilõik" lk.104
                 
 
Torti oli mõnus teha. Kreem tuli imemaitsev..ühesõnaga, plaanis on teha see tort oma lõputöö üheks tordiks
 
Tegin veel ühe sarnase maitsega tordi
 
 
 
 
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar