Eelmine kord , kui lehttaigent tegin, jätsin osa tainast teiseks päevaks. Täna siis otsustasin sellest napoleonikooki küpsetada. Rullisin 6 kihti tainast, panin plaadile (paberit ei ole vaja panna). Plaat oli eelnevalt külma veega loputatud(põhi tuleb peale küpsemist paremini ära), enne ahju panemist täksisin kahvliga ilusasti läbi. Ahi oli eelnevalt pandud 225* ja üks põhi küpses u. 7 min.
Küpsetasin kuni kõik 6 kihti valmis. Jätsin nad jahtuma ja hakkasin keedukreemi tegema. Retsept siis selline:
Selline ta tuligi. Tegelikult 1/3 oli pildistamise ajaks juba "kaduva teed" läinud. Panen siia veel ühe, seekord kreemiroosidega, mis läheb sünnipäevalapsele kingituseks.
Küpsetasin kuni kõik 6 kihti valmis. Jätsin nad jahtuma ja hakkasin keedukreemi tegema. Retsept siis selline:
- 4 muna
- 1,5 klaasi suhkrut
- 3 spl kuhjaga jahu
- 0,5 l piima
- 250 g võid vahustamiseks
- veidi vaniljesuhkrut, lisada alles vahustamise lõpus
Selline ta tuligi. Tegelikult 1/3 oli pildistamise ajaks juba "kaduva teed" läinud. Panen siia veel ühe, seekord kreemiroosidega, mis läheb sünnipäevalapsele kingituseks.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar